TENTANG KAMI

Cina P-CAP
(diproyeksikan touch kapasitif)
& TFT LCD tampilan Pabrik

rojongan teknis kuat waktos respon pondok sinyalna Industri Wide rupa-rupa solusi dewasa

Hangzhou Hongxiao Technology mangrupikeun produsén komprehensif modul layar toél kapasitif sareng tampilan LCD TFT pikeun sagala rupa industri. Kami nyayogikeun solusi anu cocog sareng kabutuhan layar rampa sadaya konsumén sareng nyiptakeun produk dumasar kana sababaraha téknologi. Kami komitmen pikeun nyayogikeun konsumén global produk kelas munggaran sareng jasa téknis profésional dina industri touch. Produk kami gaduh stabilitas anu luhur sareng kinerja anti gangguan sareng dianggo dina sagala rupa industri kalayan kaayaan anu rumit sareng sesah.

Fitur produk

layar toél kapasitif geus beuki dipaké dina sagala rupa widang kalayan ngembangkeun téhnologis gancang. Dina raraga minuhan sarat béda konsumén sakuliah dunya, Grahowlet nyadiakeun sagala jinis struktur produk kayaning G + G, G + F (G + F + F), P + G, jsb sarta sagala rupa program rojongan teknis kayaning Cypress, Atmel. , EETI, FocalTech, Goodix jsb nurutkeun lingkungan aplikasi béda.


ProductFeatures
1)Fungsi sarung tangan:
2)Fungsi cai:
3)fungsi ketebalan:
sarung tangan rojongan dijieunna tina rupa-rupa bahan kayaning nilon, lateks, katun, plush jeung kulit sarta ketebalan béda, 6mm nu thickest.
rojongan touch kalawan cai, minyak, campuran minyak-cai jeung brine.
Ngarojong touch normal jeung panutup kandel kawas kaca tempered, 15mm kandelna

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Kami sayogi pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya di pasar

Taros Kami

Ninggalkeun Pesen Anjeun