PËR NE

Kina P-CAP
(prekja e projektuar kapacitore)
& TFT LCD DISPLAY Prodhim

Mbështetje e fortë teknike kohë e shkurtër e përgjigjes Mbulim i gjerë i industrisë zgjidhje të ndryshme të pjekura

Hangzhou Hongxiao Technology është një prodhues gjithëpërfshirës i modulit kapacitiv të ekranit me prekje dhe ekranit TFT LCD për industri të ndryshme. Ne ofrojmë zgjidhje që përputhen me të gjitha nevojat e klientëve për ekranin me prekje dhe krijojmë produkte të bazuara në teknologji të shumta. Ne jemi të përkushtuar të furnizojmë klientët globalë me produkte të klasit të parë dhe shërbime teknike profesionale në industritë e prekjes. Produktet tona kanë qëndrueshmëri të lartë dhe performancë kundër ndërhyrjeve dhe përdoren në industri të ndryshme me kushte të ndërlikuara dhe të vështira.

Shërbimet

Karakteristikat e produktit

Ekrani kapacitiv me prekje është përdorur gjithnjë e më shumë në fusha të ndryshme me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë. Për të përmbushur kërkesat e ndryshme të klientëve në mbarë botën, Grahowlet furnizon të gjitha llojet e strukturave të produkteve si G + G, G + F (G + F + F ), P + G, etj. dhe programe të ndryshme mbështetëse teknike si Cypress , Atmel , EETI, FocalTech, Goodix etj. sipas mjediseve të ndryshme të aplikimit.


ProductFeatures
1)Funksioni i dorezës:
2)Funksioni i ujit:
3)Funksioni i trashësisë:
doreza mbështetëse të bëra nga materiale të ndryshme si najloni, lateksi, pambuku, pelushi dhe lëkura dhe me trashësi të ndryshme, 6 mm më e trasha.
mbështetni prekjen me ujë, vaj, përzierje vaj-ujë dhe shëllirë.
Mbështet prekjen normale me mbulesë të trashë si xhami i kalitur, 15 mm më i trashë

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale... Ne jemi në dispozicion për ju

Ne ofrojmë zgjidhje inovative për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe efektivitetin e kostos në treg

Na kontaktoni

Lini Mesazhin Tuaj