Му помагаме на светот да расте од 1983 година

за нас

Кина P-CAP
(проектиран капацитивен допир)
и TFT LCD DISPLAY Производство

Силна техничка поддршка кратко време на одговор Широка покриеност на индустријата различни зрели решенија

Hangzhou Hongxiao Technology is a comprehensive manufacturers of capacitive touch screen module and TFT LCD display for various industries. We provides solutions that match all customers’ touch screen needs and create products based on multiple technologies. We are committed to supply global customers with first-class products and professional technical services in the touch industries. Our products are of high stability and anti-interference performance and used in various industries with complicated and difficult conditions.

Услуги

Карактеристики на производот

Капацитивниот екран на допир се повеќе се користи во различни области со брзиот развој на технологијата. Со цел да се задоволат различните барања на клиентите ширум светот, Grahowlet ги снабдува сите видови структури на производи како што се G + G, G + F (G + F + F ), P + G итн. и разни програми за техничка поддршка како Cypress, Atmel , EETI, FocalTech, Goodix итн. според различни околини на апликација.


Карактеристики на производот

1) ракавици function:

2) Функција на вода :

3) дебелина function:

потпорни ракавици изработени од разни материјали како најлон, латекс, памук, кадифен и кожа и со различна дебелина, најдебела 6мм.поддржете го допирот со вода, масло, смеса масло-вода и саламура.Поддржете го нормалниот допир со дебел капак како калено стакло, најдебело 15 mm

Доколку ви треба индустриско решение... Ние сме достапни за вас

Обезбедуваме иновативни решенија за одржлив напредок. Нашиот професионален тим работи на зголемување на продуктивноста и ефективноста на трошоците на пазарот

Контактирајте не
grahowlettouch (1)
grahowlettouch (2)
grahowlettouch (3)
grahowlettouch (4)
grahowlettouch (5)
grahowlettouch (6)
grahowlettouch (7)
grahowlettouch (8)
grahowlettouch (9)
grahowlettouch (10)
grahowlettouch (11)
grahowlettouch (12)