BABAGAN AWAKE DHEWE

China P-CAP
(projected capacitive touch)
& TFT LCD DISPLAY Pabrikan

Dhukungan teknis sing kuat wektu nanggepi cendhak Wide Industry jangkoan macem-macem solusi diwasa

Teknologi Hangzhou Hongxiao minangka produsen lengkap modul layar tutul kapasitif lan tampilan LCD TFT kanggo macem-macem industri. Kita nyedhiyakake solusi sing cocog karo kabutuhan layar tutul kabeh pelanggan lan nggawe produk adhedhasar macem-macem teknologi. Kita setya nyedhiyakake pelanggan global kanthi produk kelas siji lan layanan teknis profesional ing industri tutul. Produk kita duwe stabilitas dhuwur lan kinerja anti-gangguan lan digunakake ing macem-macem industri kanthi kahanan sing rumit lan angel.

Fitur produk

Layar tutul kapasitif wis tambah akeh digunakake ing macem-macem lapangan kanthi pangembangan teknologi sing cepet. Kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing saindenging jagad, Grahowlet nyedhiyakake kabeh jinis struktur produk kayata G + G, G + F (G + F + F), P + G, lan liya-liyane lan macem-macem program dhukungan teknis kayata Cypress, Atmel. , EETI, FocalTech, Goodix etc miturut lingkungan aplikasi beda.


ProductFeatures
1)Fungsi sarung tangan:
2)Fungsi banyu:
3)Fungsi ketebalan:
sarung tangan ndhukung digawe saka macem-macem bahan kayata nilon, lateks, katun, plush lan kulit lan kekandelan beda, 6mm paling kandel.
ndhukung tutul karo banyu, lenga, campuran lenga-banyu lan brine.
Ndhukung sentuhan normal kanthi tutup sing kandel kaya kaca tempered, paling tebal 15mm

Yen sampeyan butuh solusi industri ... Kita kasedhiya kanggo sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan sing lestari. Tim profesional kita kerja kanggo nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita

Ninggalake Pesen Panjenengan